2014 m. gegužės 22 d., ketvirtadienis

Nėra nepakeičiamų- yra nepamirštami

Sveiki :)
Nenustebinsiu pasakydama, kad:

  • be proto džiaugiuosi nuostabiu oru!
  • su malonumu tvarkau, klijuoju ir trinu nesąmones iš mokyklinių knygų, nes po metų draugystės turime atsisveikinti (kuom aš džiaugiuos)
  • su malonumu, palengvėjimu ir plačia šypsena iš dienotvarkės braukiu jau atsiskaitytus darbus(matematika, lietuvių kalba, anglų, informatika)
  • kasdien po mokyklos vis geriau, nes namų darbų vis mažiau! (susirimavo??? :D)
  • mintyse nusišypsau, kai mokykloje matau taip vasariškai apsirengusius žmones!( neturime uniformu, džiaugtis ar ne?)
  • pradedu džiaugtis, kad namie vėsiau nei lauke (ilgai dėl to nervinausi...)

Kaip jau supratot iš 6 punktų viskas eina tik geryn


Sugalvojau temą įrašui. Tiesa, jos nereikėjo labai galvoti, nes apie ją dažnai pasvarstydavau tiek viena, tiek šeimos ar draugų rate. Ar žmonės pakeičiami? Ar nepakeičiamų nėra? Šis klausimas atėjo, kai perskaičiau, kad Jim Carrey jau 52 metai (kuom dar ir dabar negaliu patikėti), kai pasidomėjusi sužinojau, kad Will'ui Smith'ui 45 m., Steven Seagal 62 metai, o Jackie Chan 60 metų... Tai čia tik vyrukai, o kur dar nuostabios moterytės? Aj, negaliu nepaminėti Oveno Vilsono! Ir Mel Gibson! Juk visi jie negyvens su saule, o filmai be jų... Kaip komedijos be Jim Carrey ar Will'o Smith'o? Ir tada kyla klausimas ar atsiras kas juo pakeis? Atsiras kiti į kuriuos bus taip įdomu ar linksma žiurėti? Manau, kad pakeisti jų niekas nepakeis, bet atsiras kiti į kuriuos, ko gero žiūrėsim su malonumu, nes žmonėms filmai visada buvo ir bus įdomūs, tiesa? Ko gero mes, jaunesnioji karta, po gerų 10 metų kai kurių čia paminėtų iš vis nebe pasigesim. Kita vertus, jau dabar Holivude nemažai jaunosios kartos, kurie po mažu savo talentu užsitarnauja žmonių dėmesį ir pagarbą.
O jūs ar turite savo patį pačiausią aktorių?

P.S Atsiprašau, jei gavosi košė (nesąmonė). Tiesiog neretai apie tai pasvastau ir panorau tais svarstymais pasidalinti su jumis.


8 komentarai:

  1. naujas dizainas - dar viena gera naujiena :D nepyk, bet anas kažkoks keistas buvo.. šis toks pavasariškas, žalias.. well, bet gal jau metas būtų pakalbėti apie patį įrašą?:)
    gerai pamąstyta ir paminėta. Visuomet taip. Kelias dienas visi verks, kai vienas iš šių aktorių mirs (pfu, pfu, pfu), o po kokių metų, jau atsiras nauji dievukai. Visada kažkas pakeičia kitus!
    Na, o įrašas sudomino! Galėtum rašyti dažniau, nors suprantu, kad mokslai tiesiog veda iš proto.. bet.. būtų labai smagu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai patinka naujasis dizainas?? Labai, labai malonu :) man ten tas dizainas visai patiko tik vis kažkokios nesąmonės su juo nutikdavo... Aj, pamirštam :D Roberta, ko gero neįsivaizduoji kaip mane nudžiuginai pasakydama, kad nori įrašų daugiau! Koks nuostabus jausmas, kai žinai, kad kažkas laukia, nes įdomu! Ačiū, ačiū, ačiū, kad praskaidrinai mano vakarą! (ir pasistengsiu pasireikšti dažniau) :*

    AtsakytiPanaikinti
  3. O man ir tas dizainas buvo fainas! :D Bet šitas irgi - toks šiltas, žalias, mm :33
    Tau viskas tik geryn - man irgi!!! Pagaliau baigėsi mokslai, tik dailės dar dvi savaites kankins, bet nieko - gi vasara, šilta, laisvo laiko daugiau, susitikimų su draugais ir viso kito! AAa!!! Džiaukimės kartu :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aj, nežinau aš, man ko gero ten tas labiau patiko, bet tiek to, nelabai moku čia dar kažką gero padaryti ir t.t :D Džiaugiuosi, kad ir tau viskas juda geryn :) Gerą džiaugtis kartuuu! Ach, be to kokį laišką prirašiau... Nežinau ar kada buvau tiek prirašius :D Antradienį jau turėtum jį gauti!

    AtsakytiPanaikinti